+86-574-63516612 cxhengcheng@cxhengcheng.com
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Цики Хенгцхенг Металворк Цо, Лтд

Додај: Но.1666 Зхангкин Нортх Роад, град Ксиаолин, Цики Цити, Зхејианг Провинце, Кина

Контактирајте нас: Цхен Цхен

Тел: + 86-574-63516612

Факс: + 86-574-63516768

Мобилни: + 86-13958260606

Е-маил: цкхенгцхенг@цкхенгцхенг.цом

Нестандардно ковање делова

Ковани тип жице

Тип кованог жичног стезаљка Заптивке жичане врпце су фитинги који се користе за прашење или повезивање два кабла или каблова конопца заједно. Они су једноставна монтажа која се може инсталирати у радњи или на терену. Постоје три основна типа жичаних жичаних конопаца - ковани коверти, ковчег и грип...

Pošalji upit Ćaskanje sada

Ковани тип жице
Жичане жичане клипове су спојни елементи који се користе за праћење или повезивање два кабла или каблова конопца заједно. Они су једноставна монтажа која се може инсталирати у радњи или на терену. Постоје три основна типа жичаних жичаних жичаних конопа - ковани коверти, коврчавог гвожђа и типови грипа. Предвиђена примена жичане врпце или кабла треба да одреди који тип ће користити.
За важне или критичне примене и ако се користи за подизање или суспендовање, увек користите стандардно ковани ковани тип и качите копчасте кутије са држачем. За ове апликације никада не користите поклопац за подмазивање гвожђа.
Компоненте жичаних конопа су седло, вијка (с) и матице.

Ковање је пракса загревања комада челика и ударање у облик. Ово омогућава челичну линијску структуру зрна и већу чврстоћу. У ковани клипови, седла су делови који се ковани. Сједишта подесивих гвоздених клипова су израђене од челика са слабијим квалитетом чврстоће и бацају се у облик и стога имају грануларну микроструктуру а не линеарну. То значи да се подложно седиште може дати под већим оптерећењем и проузроковати да жичана врпца или кабл проклизају и потенцијално не успевају. Генерално, ковање је јаче од лијевања.

Да би клипови могли исправно радити и добити ефикасност у дизајну (погледајте графиконе), потребан је минимални број потребних клипова, а матице морају бити подвргнуте прописаној стопи / фунти.
У копчама са ковчегом и шахтом, дијелови седла су врели поцинковани и вијци и матице су галвански поцинковани (поцинковани). Са подесивим клиповима, седла, у-завртњи и матице су галвански поцинковани.
Све три врсте клипова које Е-Риггинг продаје су у складу са америчким федералним спецификацијама ФФ-Ц-450. Треба напоменути да се клипови од жице од нерђајућег челика не уклапају у ову федералну спецификацију.

Оцјене ефикасности завршетка жице конопа се заснивају на минималној сили успорења жичане врпце. Када се користе правилно постављени клипови, очи формиране у жичној врви ће имати степен ефикасности приказан испод:
Жичана врпца: 1/8 "до 7/8" Ефикасност: 80%
Жичана врпца Величина: 1 "Ефикасност: 90%


Hot Tags: ковани тип жице, Кина, произвођачи, добављачи, компанија, прерада, обрада, процес, прилагођени
Srodni proizvodi