+86-574-63516612 cxhengcheng@cxhengcheng.com
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Цики Хенгцхенг Металворк Цо, Лтд

Додај: Но.1666 Зхангкин Нортх Роад, град Ксиаолин, Цики Цити, Зхејианг Провинце, Кина

Контактирајте нас: Цхен Цхен

Тел: + 86-574-63516612

Факс: + 86-574-63516768

Мобилни: + 86-13958260606

Е-маил: цкхенгцхенг@цкхенгцхенг.цом

Изложба
Dom > Изложба > Sadržaj
Три елемента топлотне обраде за одковке
Aug 28, 2018

1. величина ефекта:

Механичке особине кованог челика варирају по облику и величини. Генерално, што је већа величина, дубина је дубине отврдњавања топлотне обраде у истом хладном медију, а нижа су механичка својства.

2. Масовни ефекат:

Квалитет (тежина) одљевака је другачији, а коначни резултат топлотне обраде је различит, посебно у процесу каљења. Генерално, што је дебљи радни предмет, то је теже да се стврдне. Што је већи радни предмет, то је теже да се угаси. Разлика у резултатима топлотне обраде због разлике у квалитету је велика.

Масени ефекат је да анализира ефекат каљења са становишта величине радног комада. Отпорност је ефекат каљења из перспективе материјала челика. Масени ефекат предмета са добром отврдњавањем је мали, то јест, отврдњавање побољшава ефекат масе.

3. Ефекат облика:

На ефекат каљења одљевака утиче облик делова. Облици штапова, плоча и куглица су различити, а њихови ефекти каљења су различити. Поред тога, начини хлађења различитих делова каљења на истим деловима су различити, а ефекат каљења је такође различит.

Величина, квалитет и облик ковања су три елемента ковања. Приликом формулисања спецификације процеса обраде топлоте, три елемента процеса топлотне обраде морају се комбиновати са три елемента обрадног уређаја за третман топлоте и не могу се подијелити. Када се говори о топлотном третману ЦЦТ, ТТТ и другим кривинама у различитим приручницима, не могу се занемарити три елемента отвора за топлотну обраду и површину и радни предмет одљевака. Разлика у температури између загревања и хлађења срца.

hot-forging-brass20416188516.jpg