+86-574-63516612 cxhengcheng@cxhengcheng.com
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Цики Хенгцхенг Металворк Цо, Лтд

Додај: Но.1666 Зхангкин Нортх Роад, град Ксиаолин, Цики Цити, Зхејианг Провинце, Кина

Контактирајте нас: Цхен Цхен

Тел: + 86-574-63516612

Факс: + 86-574-63516768

Мобилни: + 86-13958260606

Е-маил: цкхенгцхенг@цкхенгцхенг.цом

Изложба
Dom > Изложба > Sadržaj
Uvod u četiri uobičajena načina kovanja rezidualnog tretmana toplote
Nov 22, 2018

Opšti kovanje metoda termičkog tretmana: kovanje gašenja otpadnih toplota, kovanje delova zagrevanje i vlažnost vazduha, fugiranje otpadne toplote normalizacija i kovanje otpadne toplote žarenje.

1. Kovanje gašenja otpadnih toplota: deformacija se javlja tokom procesa kovanja, završno kovanje je završeno, postupak hlađenja prema različitim materijalima pre-hlađenje ili izotermalno do potrebne temperature se brzo ohladi vodom ili uljom kako bi se dobio potapani martenzit- bazirana struktura. To je preostala toplinska gašenje.

2. Oporavak kovanja toplote: zatvarač za rad se postavlja u peć za grejanje koji se zagreva do temperature kovanja, a zatim kovani nakon očuvanja topline. Posle finalnog kovanja, prema različitim materijalima, pre-hlađenje ili izotermalno do temperature gašenja koje nam je potrebno, odaberite odgovarajući. Sredstvo za kaljenje se gasi i ohladi kako bi se dobila struktura uglavnom sastavljena od ugašenog martenzita. Zatim se vrši temperiranje pri visokim temperaturama kako bi se dobila mehanička svojstva koja su nam potrebna. Toplota i vlažnost odljevaka mogu poboljšati zateznu čvrstoću, snagu prinosa, otpornost na zamor, plastičnost, žilavost loma i smanjiti krhkost lomljenja strukturalnog čelika legure i smanjiti troškove.

3. Normiranje kovanja otpadne toplote: deformacija se javlja tokom procesa kovanja, konačno kovanje je završeno, prema različitim materijalima pre-hlađenje ili izotermalno do željene temperature, a zatim izaberite da se ohladi u vazduhu kako bi se dobila struktura zasnovana na Soxitu, koja je preostala toplotna vatra.

4. Fugiranje žarenja otpadne topline: deformacija se javlja tokom kovanja, završno kovanje je završeno, prema različitim materijalima pre-hlađenje ili izotermalno do željene temperature, a zatim izaberite da se ohladi u peći ili spori rashladna jama, da se distribuira na feritnoj matrici Struktura bazirana na tankom ili sferoidnom karbidu je otpadna toplota.

Kovanje rezidualne toplotne obrade odnosi se na toplotnu obradu nakon deformacije visoke temperature, tj. Prazan radnog predmeta se postavlja u grejnu peć i zagreva na temperaturu kovanja. Posle očuvanja toplote, greda obrade se pretvara u austenizujuću transformaciju, a zatim se deformacije javljaju tokom procesa kovanja, a konačno kovanje se vrši. Po završetku, prema različitim materijalima pre-hlađenje ili izotermalno do temperature koje su nam potrebne, prema različitim zahtevima procesa, odaberite odgovarajući metod hlađenja da biste dobili potrebne tkivne i mehaničke osobine.