+86-574-63516612 cxhengcheng@cxhengcheng.com
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Цики Хенгцхенг Металворк Цо, Лтд

Додај: Но.1666 Зхангкин Нортх Роад, град Ксиаолин, Цики Цити, Зхејианг Провинце, Кина

Контактирајте нас: Цхен Цхен

Тел: + 86-574-63516612

Факс: + 86-574-63516768

Мобилни: + 86-13958260606

Е-маил: цкхенгцхенг@цкхенгцхенг.цом

Изложба
Dom > Изложба > Sadržaj
Карактеристике отковака и одливака
Aug 14, 2018

У поређењу са одливцима, метали могу побољшати своју микроструктуру и механичке особине након ковања. Након топлотне деформације ливене конструкције методом ковања, првобитни груби дендрити и стубна зрна постају равномерне рекристализоване структуре са финим зрном и равномерном величином услед деформације и рекристализације метала, тако да се оригинална сегрегација у Челични ингот, Компактност и заваривање омекшаних, стоматних и жлијебних укључака чине структуру компактнијом и побољшавају пластичност и механичке особине метала.

Механичке особине одливака су ниже од оних одљевака истог материјала. Поред тога, процес ковања може осигурати континуитет структуре металних влакана, тако да је структура влакна ковања у складу са обликом ковања, а метална линија је завршена, што може осигурати добра механичка својства и дуготрајну услугу живот делова прецизним ковањем и хладним екструдирањем. Отковци произведени процесима као што је топле екструзије су неупоредиви за одливке.

Ковање је предмет у коме се метак притиска да обликује жељени облик или одговарајућу компресивну силу пластичном деформацијом. Ова моћ се обично постиже коришћењем чекића или притиска. Процес ковања ствара префињену структуру зрна и побољшава физичка својства метала. У практичној употреби компоненти, правилан дизајн омогућава честице да тече у правцу главног притиска. Ливење је метални ливен предмет који се добија различитим методама ливења, односно таљеног метала се улије у претходно припремљену калупу сипањем, убризгавањем, улагањем или другим поступком ливења, а након хлађења, након пада песка, чишћења и затим Обрада и сл., Резултујући чланак са одређеним обликом, величином и перформансама.

aluminum-forging10201466705.jpg