+86-574-63516612 cxhengcheng@cxhengcheng.com
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Цики Хенгцхенг Металворк Цо, Лтд

Додај: Но.1666 Зхангкин Нортх Роад, град Ксиаолин, Цики Цити, Зхејианг Провинце, Кина

Контактирајте нас: Цхен Цхен

Тел: + 86-574-63516612

Факс: + 86-574-63516768

Мобилни: + 86-13958260606

Е-маил: цкхенгцхенг@цкхенгцхенг.цом

Изложба
Dom > Изложба > Sadržaj
Основни принципи и услови за животну средину ковања радионица
Jul 19, 2018

1. Заштитите животну средину ван радионице ради заштите животне средине унутар и изван ковања радника како бисте спречили и смањили загађење и оштећење околине. Заштити и побољшати животну средину у радионици, што је више могуће, створити сигурно и погодно радно место за раднике и заштитити физичко и ментално здравље радника.

2. Активно усвајају ефикасне нове технологије, нову опрему, нове материјале и нове технологије које нису загађене или слабо загађене, елиминишу загађење у производњи или ограничавају вредности загађења на минимум и минимум. Када вредност загађења не испуњава услове, треба предузети одговарајуће мјере лијечења како би се постигао усклађеност.

Објекти за спречавање загађења морају бити пројектовани, изграђени и пуштени у рад истовремено са главним пројектом.

3. Ковање радионица за нове пројекте изградње, реконструкције, проширења и техничке трансформације мора припремити преглед извештаја о утицају на животну средину (табела). Садржај, дубина, формат и захтеви извештаја о утицају на животну средину (табела) морају бити у складу са релевантним одредбама одељења заштите животне средине.

4. За ковање радионица са великим загађивачким изворима, оне треба поставити на подручја индустријске концентрације или даље од гужве и важних објеката у складу са принципом специјализиране производње.

5. Уређај за третман загађења радионице и заштитни објекти требали би бити потпуни, са одличним перформансама, изузетним ефектом, сигурним и поузданим, једноставним за конструкцију, економичним и разумним и лако одржавају.

6. Док предузимају свеобухватне мјере за спречавање и контролу загађења, оператери на лицу мјеста требају предузимати личне заштитне мере у складу са релевантним прописима о заштити на раду државе и индустрије.

7. Стати дрвеће у одговарајућим деловима радионице или фабричке површине, без травњака, проширити зелени простор што је више могуће, прочистити и улепшати животну средину.

Z.jpg