+86-574-63516612 cxhengcheng@cxhengcheng.com
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Цики Хенгцхенг Металворк Цо, Лтд

Додај: Но.1666 Зхангкин Нортх Роад, град Ксиаолин, Цики Цити, Зхејианг Провинце, Кина

Контактирајте нас: Цхен Цхен

Тел: + 86-574-63516612

Факс: + 86-574-63516768

Мобилни: + 86-13958260606

Е-маил: цкхенгцхенг@цкхенгцхенг.цом

Изложба
Dom > Изложба > Sadržaj
Предности и мане ковања процеса ковања ковања
Sep 19, 2018

Са аспекта квалитета ковања , метална деформација је ограничена захваљујући деловању калупа током процеса формирања, кованог облика кованог дела је густа, квалитет ковања је релативно добар, квалитет површине је такође добар, а машинска обрада додатак је такође мали, материјал је Брзина искоришћења је знатно побољшана, ефикасност производње је релативно висока, а ковачнице са сложенијим облицима могу се ковати, а велики ковачи могу се производити на малој опреми, а делимично обликовање може се обавити .


Према различитим врстама опреме за ковање, процес ковања ковања може се подијелити на: ковање кладива, ковање кугличног ковања, ковање ковањем ковањем, ковање вијака, хидрауличко ковање кашике, ковање велике брзине кладива и друга специјална опрема (ковање, као што су прецизна преса, машина за ваљање коверте, машина за кружно ковање, машине за савијање, машина за савијање итд.). Иако је метода ковања за кртаче пуно, а основни принцип је у основи исти, бланко се примењује у грожђе за ковање пластичном деформацијом.


Ковање ковање је главна метода ковања за производњу одкованих од нерђајућег челика у серијама или у великим количинама. Карактеристика је да је под дејством машине за ковање, бланко присиљено да пластично протиче у жлебу модела ковања, чиме се добија ковање каве са вишим квалитетом од слободног ковања.


Уопштено, ковање има следеће признате карактеристике: 1. Висока продуктивност; 2. Може произвести одковке са сложеним облицима, високом димензионом тачношћу и површинском завршном обрадом; 3. Мали допринос за машињење за одковање, искориштавање материјала Већи; 4. Дистрибуција протока може бити потпуна и разумнија, чиме се додатно побољшава животни век делова; 5. Процес производње је једноставан и једноставан за рад, а интензитет рада је мањи од слободног ковања; 6. Ковање ковања је мало, посебно у масовној производњи. У случају.


Међутим, ковање такође има своје недостатке: 1. Инвестиција опреме је велика; 2. Циклус припреме производње је дуг, посебно је циклус производње ковања кукуруза углавном велики, а производња малих одковака је економски неекономичан; 3. Ковање ковање је скупо, а ниско зивот; 4. Флексибилност процеса није тако добра као ковање.