+86-574-63516612 cxhengcheng@cxhengcheng.com
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Цики Хенгцхенг Металворк Цо, Лтд

Додај: Но.1666 Зхангкин Нортх Роад, град Ксиаолин, Цики Цити, Зхејианг Провинце, Кина

Контактирајте нас: Цхен Цхен

Тел: + 86-574-63516612

Факс: + 86-574-63516768

Мобилни: + 86-13958260606

Е-маил: цкхенгцхенг@цкхенгцхенг.цом

Форгингс

Пресс Форгинг

Притискивање ковање Ковање ковањем је једна од две главне компоненте ковања (ковање и штанцање) која користи машину за ковање да примени притисак на металну плочицу да би се пластично деформисала како би се постигле механичке особине, методе обраде одређеног облика и величине. Ковањем цан ......

Pošalji upit Ćaskanje sada

Притисните ковање
Ковање штампе је једна од две главне компоненте ковања (ковање и штанцање) која користи машину за ковање за наношење притиска на металну површину да би се пластично деформисало како би се постигле механичке особине, методе обраде одређеног облика и величине. Ковањем може елиминисати метал у процесу топљења који резултира лабавим одливцима и другим дефектима, оптимизирајући микроструктуру, истовремено захваљујући чувању интегритета металне линије, механичке особине отковака углавном боље од истих одливака материјала. Сродне машине, висока оптерећења, услови рада критичних делова, поред облика доступнијег ваљаног лима, профила или заварених делова, употреба више ковачица.

Општи редосљед је следећи: ковање празних бланко; ковање грејних плоча; ковање празних за гредице; формирање ковања; обрезивање; пробијање; исправљање; интермедијерни тест за проверу величине и површинских дефеката отковака; ковање топлотне обраде за елиминисање ковања стреса, побољшање перформанси резања метала.


Hot Tags: ковање штампе, Кина, произвођачи, добављачи, компаније, обрада, машинска обрада, процес, прилагођени
Srodni proizvodi