+86-574-63516612 cxhengcheng@cxhengcheng.com
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Цики Хенгцхенг Металворк Цо, Лтд

Додај: Но.1666 Зхангкин Нортх Роад, град Ксиаолин, Цики Цити, Зхејианг Провинце, Кина

Контактирајте нас: Цхен Цхен

Тел: + 86-574-63516612

Факс: + 86-574-63516768

Мобилни: + 86-13958260606

Е-маил: цкхенгцхенг@цкхенгцхенг.цом

Форгингс

Прецизни отковци

Прецизни откивачи ХенгЦхенг метал је професионална прецизна ковања компанија, има веома професионалну прецизну ковање техничких кованих, врхунску прецизну технологију ковања, технолошки стрес. Предузеће је више од 10 година посвећено истраживању и напретку у области ......

Pošalji upit Ćaskanje sada

Прецизни отковци
ХенгЦхенг метал је професионална компанија за прецизно ковање, има веома професионалну прецизну технику ковања, техничку стресну технологију првокласног прецизног ковања. Предузеће је више од 10 година посвећено истраживању и напретку у области савремених иновација. Од обичне грубе (грубе) машине за савијање до различитих машина за прецизно савијање, а затим на ЦНЦ аутоматску машину за савијање (без промене калупа, која се једном обрађује у материјалу различитих пречника и тепиха), све док представник међународних напредних Хоризонтална за обраду аутоматских делова цеви велика вишефункционална машина за прецизно савијање (која се може формирати унутар и споља, формирајући ротирајуће тело). Тренутно смо развили професионалног произвођача на подручју технологије окретања ковања и комплетног асортимана производа у Кини, са низом патената.


Ковани или прецизни ковани коверти значе да ће произведени ковани производ омогућити делове машине да се обради без машинске обраде, јер су димензијске толеранције и површинска храпавост ових делова упоређивани са општим тешким условима обраде. Исти, слични, слични.


Hot Tags: прецизни ковани производи, Кина, произвођачи, добављачи, компанија, прерада, обрада, процес, прилагођени
Srodni proizvodi