+86-574-63516612 cxhengcheng@cxhengcheng.com
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Цики Хенгцхенг Металворк Цо, Лтд

Додај: Но.1666 Зхангкин Нортх Роад, град Ксиаолин, Цики Цити, Зхејианг Провинце, Кина

Контактирајте нас: Цхен Цхен

Тел: + 86-574-63516612

Факс: + 86-574-63516768

Мобилни: + 86-13958260606

Е-маил: цкхенгцхенг@цкхенгцхенг.цом

Форгингс

Метал Форгинг

Метални отковци Способност метала да се подвргне пластичној деформацији под спољним силама назива се ковање и зависи углавном од пластичности метала. Што је боља пластичност, то боље перформансе ковања метала. Након ковања металног материјала, унутрашње поре ......

Pošalji upit Ćaskanje sada

Метал форгингс
Способност метала да се подвргне пластичној деформацији под спољним силама назива се ковање и зависи углавном од пластичности метала. Што је боља пластичност, то боље перформансе ковања метала.
После ковања металног материјала, унутрашње поре се могу заварити, шупљина ситне скупљања се расподјељује и густина метала се повећава, колутни кристали и груба зрна се срушавају у фине зрне, метал Механичке особине. Перформансе заваривања односе се на прилагодљивост металног материјала процесу заваривања: пошто је заваривање неуједначен процес загревања, метални материјали са добром топлотном проводношћу и малим скупљањем имају боље перформансе заваривања. Добре перформансе заваривања, метал се може загарантовати након заваривања облика и величине истог, не производи завар, а заварени спојеви имају довољно чврстоће.

Перформансе обраде се односе на једноставност сечења металних материјала.
Тешко је сјечити метал, лоше перформансе обраде; лако сечење метала, добре перформансе обраде. Перформансе резања су везане за хемијски састав, микроструктуру, механичке особине, топлотну проводљивост и побољшање деформације материјала. Посебно тврдоћа материјала има велики утицај на то. Генерално, тврдоћа материјала је најбоља када се обрађује од 160 до 230хб. Добре перформансе алата за сечење метала носе мали, добар квалитет површине након обраде, сила резања, мање потрошње енергије.


Hot Tags: метал ковање, Кина, произвођачи, добављачи, компанија, прерада, обрада, процес, прилагођени
Srodni proizvodi