+86-574-63516612 cxhengcheng@cxhengcheng.com
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Цики Хенгцхенг Металворк Цо, Лтд

Додај: Но.1666 Зхангкин Нортх Роад, град Ксиаолин, Цики Цити, Зхејианг Провинце, Кина

Контактирајте нас: Цхен Цхен

Тел: + 86-574-63516612

Факс: + 86-574-63516768

Мобилни: + 86-13958260606

Е-маил: цкхенгцхенг@цкхенгцхенг.цом

Форгингс

Вруће ковање месинга

Врећа за ковање вруће Температурни распон између врућег ковања почне ковања температуре и коначне температуре ковања треба бити што је могуће већи. Али температура ковања је превелика, узроковати прекомеран пораст металних зрна и формирање прегријавања, смањити квалитет ......

Pošalji upit Ćaskanje sada

Вруће ковање месинга
Температурни опсег између врућег ковања почне ковања температуре и коначне температуре ковања треба бити што је могуће већи. Али температура ковања је превелика, узроковати прекомеран пораст металних зрна и формирање прегријавања, смањити квалитет ковања. Када је температура близу тачке топљења метала, појавит ће се таложење материјала између тачкака ниске тачке и интергрануларна оксидација, што доводи до прегоревања. Облоге за надувавање наговештавају да пукну приликом ковања. Општа температура месинга вруће ковање 700 ~ 900 ℃.

image001.jpg


Употреба обичног врућог кована месинга је изузетно свестрана, као што су цистерне, водоинсталације, медаље, мехови, серпентинске цеви, кондензаторске цеви, кућишта патрона и разне сложене облике удараца, хардвера и слично. Са повећањем садржаја цинка од Х63 до Х59, они су у стању да издрже врућу прераду и користе се у различитим деловима машина и апарата, шиљањем делова и музичких инструмената.


Hot Tags: вруће ковање месинга, Кина, произвођачи, добављачи, компанија, прерада, обрада, процес, прилагођени
Srodni proizvodi