+86-574-63516612 cxhengcheng@cxhengcheng.com
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Цики Хенгцхенг Металворк Цо, Лтд

Додај: Но.1666 Зхангкин Нортх Роад, град Ксиаолин, Цики Цити, Зхејианг Провинце, Кина

Контактирајте нас: Цхен Цхен

Тел: + 86-574-63516612

Факс: + 86-574-63516768

Мобилни: + 86-13958260606

Е-маил: цкхенгцхенг@цкхенгцхенг.цом

Форгингс

Дроп Форгингс

Симмер системски лакат Страигхт тубе кроз средњу фреквенцију загријавања ради постизања пластичне деформације температуре, преко руке да ограничи праву цев у облику унапред одређеног лука лактова, производни процес познат као лук. Коване прирубнице коване ......

Pošalji upit Ćaskanje sada

Симмер системски лакат
Права цев кроз средњу фреквенцију грејања да би се постигла пластична деформација температуре, преко руке да се ограничи равна цијев како би се формирао предодређени лок лактора, производни процес познат као лук.


Кована прирубница
Кована прирубница је најбоља механичка својства производа прирубнице, његове сировине су углавном цијеви, а затим након сечења, а затим настављају да побјегну, како би се уклонио ингот у сегрегацији, лоосе и друге дефекте. Цијена и механичка својства су виши од обичне лијевне прирубнице.


Прецизно ливење
Прецизно ливење, познато и као лијевање од воска, његови производи су софистицирани, сложени, близу коначног облика дијелова, могу се обрадити или ретко прерађивати директно на кориштење инвестиционог ливења је скоро нето облик напредног процеса.


Машинска обрада
Обрада се односи на процес промене димензија или перформансе радног предмета помоћу механичког уређаја. Према разлици у поступку обраде могу се подијелити на сечење и обраду тлака.

image009.jpg


Hot Tags: ковани ковачи, Кина, произвођачи, добављачи, предузећа, обрада, машинска обрада, процес, прилагођени
Srodni proizvodi