+86-574-63516612 cxhengcheng@cxhengcheng.com
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Цики Хенгцхенг Металворк Цо, Лтд

Додај: Но.1666 Зхангкин Нортх Роад, град Ксиаолин, Цики Цити, Зхејианг Провинце, Кина

Контактирајте нас: Цхен Цхен

Тел: + 86-574-63516612

Факс: + 86-574-63516768

Мобилни: + 86-13958260606

Е-маил: цкхенгцхенг@цкхенгцхенг.цом

Форгингс

Компоненте за ковање месинга

Месингирање Ковање месинга је употреба ковања машина за наношење притиска на брону од месинга, чинећи га пластичном деформацијом како би се добила одређена механичка својства, одређени облик и величина ковани производи производе. Ковање је једна од две главне компоненте ковања (ковање и ......

Pošalji upit Ćaskanje sada

Месингирање
Ковање месинга је употреба машина за ковање за примену притиска на месингане бланке, чинећи га пластичном деформацијом како би се добила одређена механичка својства, одређени облик и величина ковани производи производе. Ковање је једна од две главне компоненте ковања (ковање и штанцање). Ковањем може елиминисати месинг у процесу топљења који резултира лојевим одливцима и другим недостацима, оптимизује микроструктуру, истовремено штеди интегритет линије протока месинга, механичка својства кованог месинга је углавном боља од истих одливака материјала.


Месинг ковање Карактеристике: Добра пластичност на собној температури и високој температури; Кртоћа зона средње температуре; Уско температурно подручје ковања; Добра топлотна проводљивост.


Hot Tags: компоненте од месинга, Кина, произвођачи, добављачи, компанија, прерада, обрада, процес, прилагођени
Srodni proizvodi